با ما تماس بگیرید 10 تصور اشتباه در مورد کاشت مو - کلینیک همسا
10 mistakes about hair transplantation

10 تصور اشتباه در مورد کاشت مو

کاشت مو روش مناسبی برای کدام کاندیدا نیست:

یک روش پزشکی است که برای بسیاری از افراد با مشکلات ریزش مو و کاهش موی سر مناسب است. اما برخی از مواردی که ممکن است کاشت مو یا ترمیم مو برای آن‌ها مناسب نباشد عبارتند از:

شرایط پزشکی خاص: افرادی که برخی از شرایط پزشکی خاص مانند بیماری‌های خاص پوستی یا مشکلات سلامتی دیگر دارند، ممکن است برای آن‌ها کاشت مو مناسب نباشد.
مشکلات سلامتی جدی: افرادی که مشکلات سلامتی جدی مانند عفونت‌ها، التهاب‌ها یا بیماری‌های خاص دارند، قبل از انجام هر نوع روش جراحی مانند کاشت مو باید با پزشک خود مشورت کنند.
عدم توانایی مالی: کاشت مو یک روش جراحی هزینه‌بر است و نیازمند هزینه‌های مالی قابل توجهی است. افرادی که قادر به پرداخت هزینه‌های مربوط به این روش نیستند، ممکن است قادر به انجام آن نباشند.
توقعات غیر واقعی: انتظارات نادرست می‌تواند منجر به ناامیدی پس از انجام کاشت مو شود. افراد باید توجه داشته باشند که نتایج کاشت مو ممکن است متفاوت باشد و نیاز به صبر و پیگیری دارد.
مواقعیت‌های خاص: برخی از افراد ممکن است به دلایل شغلی، فرهنگی یا دیگر دلایل مواقعیت خاصی داشته باشند که کاشت مو برای آن‌ها مناسب نباشد.
قبل از تصمیم به انجام کاشت مو، مهم است که با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا بهترین تصمیم برای وضعیت خودتان بگیرید.

کاشت مو: روش‌هایی که برای کاندید های زیر مناسب نیست:

زنان با الگوی ریزش موی گسترده در سر

کسانی که موی اهدا کننده به اندازه کافی برای کاشت موها ندارند

اشخاصی که پس از جراحی دچار زخم‌های کلوییدی می‌شوند.

افرادی که ریزش مویشان به علت مصرف داروهای شیمی درمانی است

مقالات بیشتر: 10 نکته مهم قبل از تصمیم به کاشت مو

 روش‌های جایگزین برای کاشت مو چیست ؟

برای افرادی که برای هر دلیلی از انجام کاشت مو منصرف هستند یا برای کسانی که به دنبال روش‌های جایگزین هستند، روش‌های دیگری برای تقویت و بهبود موهای خود وجود دارد. چند روش جایگزین  عبارتند از:

استفاده از شامپو و محصولات تقویت‌کننده مو: استفاده از شامپوها، محصولات حالت‌دهنده و تقویت‌کننده مو می‌تواند به بهبود و تقویت موها کمک کند.
ترمیم مو با استفاده از روش‌های غیرجراحی: مزوتراپی و لیزر می‌توانند به تقویت و بهبود موها کمک کنند بدون اینکه نیاز به جراحی داشته باشند.
استفاده از پروتز مو: افرادی که به دنبال راهکارهای سریع و غیرجراحی برای تحول ظاهری هستند، می‌توانند از پروتزهای مویی استفاده کنند تا حجم و ظاهر موهای خود را تقویت کنند.
تغذیه سالم و ورزش منظم: تغذیه مناسب و ورزش منظم می‌تواند به بهبود و تقویت سلامت موها کمک کند و از ریزش موها جلوگیری کند.
مشاوره با متخصص تغذیه و پزشک متخصص پوست: مشاوره با پزشک متخصص پوست و متخصص تغذیه می‌تواند به شناسایی علت ریزش موها کمک کند و راهکارهای مناسبی را برای تقویت موها ارائه دهند.
قبل از انتخاب هر روشی، مهم است که با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا بهترین راهکار برای وضعیت شما مشخص شود.

10تا ازمهم‌ترین اشتباهات رایج درباره کاشت مو به شرح زیر می‌باشند:

1-کاشت مو کاملا بی‌خطر است:

کاشت مو به معنای انتقال پیوندهای مویی از ناحیه‌ای از پوست سر به ناحیه‌ای که دچار فقدان مو است، است. این نوع جراحی در صورت انجام آن در محیط بیمارستان یا مطب پزشک متخصص، با استفاده از بی‌حسی موضعی یا عمومی، ایمن خواهد بود.
اگر در مراکز معتبر و تحت نظر پزشک متخصص انجام نشود، ممکن است عوارض زیادی به وجود آید که ممکن است بر نتیجهٔ نهایی تأثیر گذار باشد.

2-بازگشت تراکم دوران نوجوانی پس از کاشت مو:

پس از انجام عمل ، تراکم موها به حالت دوران نوجوانی بازنمی‌گردد. تراکم موهای طبیعی در پوست سر بسته به عواملی مانند شرایط زندگی، نژاد، محیط زیست، و وضعیت جسمی افراد متفاوت است. تراکم موهابستگی به تعداد پیوندها دارد و انتظار داشتن موهای بسیار پرتراکم مانند وضعیت اولیه غیر واقع‌بینانه است. اگر توسط مراکز معتبر و با استفاده از تکنیک‌های مناسب انجام شود، پس از گذشت زمانی حدود یک سال، حداکثر 70 تا 80 درصد از موهای ریخته شده ممکن است بازبافت شود.

3-انجام کاشت مو در هر سنی:

از منظر فنی، هیچ سن “صحیح” یا “غلط” برای انجام پیوند مو وجود ندارد. تا آن زمان که فرد دارای ریزش مو، بانک موی سالم و کافی باشد و هیچ ممانعت پزشکی یا جراحی نداشته باشد، به طور عملی می‌تواند کاشت مو انجام دهد. بر اساس توصیه‌های متخصصین، حداقل سن برای انجام کاشت مو20 سال است، زیرا پیش از این سن، الگوی ریزش موی فرد هنوز مشخص نشده است و در سنین بالاتر ممکن است ریزش مو پیشرفت کند. حداکثر سن  بسته به وضعیت فیزیکی افراد مختلف است و معمولاً تا سن 70 سالگی، با فرض سلامتی، ممکن است افراد مناسب برای این روش شناخته شوند.

4-ریزش موهای کاشته شده:

ریزش مو یک فرآیند طبیعی در بدن است که حتی پس از عمل کاشت مو یا انجام سایر درمان‌ها ادامه خواهد داشت. یک نکته اساسی در این زمینه شناختن میزان طبیعی این ریزش و تفاوت آن با ریزش موهای کاشته شده است. ریزش مقدار محدودی از موهای کاشته شده دو تا چهار هفته پس از پیوند طبیعی است و این امر باعث رشد موهای جدید می‌شود. به طور معمول، افراد 8 تا 12 ماه پس از عمل پیوند، رشد اصلی موهای جدید را ملاحظه می‌کنند.

5- کاشت مو برای زنان و مردان:

این جراحی  در درمان ریزش مو و طاسی، برای زنان و مردان موثر است. با این حال، مواردی مانند طاسی در زنان نسبت به مردان متفاوت است. میزان موهایی که می‌توان برای اهدا استفاده کرد در زنان نسبتاً کمتر است، زیرا با سایر بخش‌های پوست سر زنان، پوست آن‌ها نازک‌تر می‌شود. در واقع، اشخاصی با سن و شرایط جسمی مناسب و علایم ریزش مو می‌توانند مناسب باشند، بدون توجه به جنسیت آن‌ها.

6- طبیعی بودن کاشت مو:

در گذشته، ممکن بود ظاهری غیر طبیعی داشته باشد. این امر به دلیل محدودیت‌های فناوری پزشکی آن زمان بود؛ زیرا تنها به جراحان اجازه پیوند مو در اندازه‌های بزرگ را می‌داد. اما در سال‌های اخیر، فناوری به طور چشمگیری پیشرفت کرده و زمینه را برای بهبود روش‌های کاشت مو فراهم کرده است. این پیشرفت‌ها نتایجی تقریباً غیرقابل تشخیصی فراهم می‌آورد. خط رویش موهای پیوند شده، با توجه به سن و شرایط جسمی بیمار، مهارت پزشک، انتخاب کلینیک معتبر، و مراقبت‌های پس از کاشت، ظاهر طبیعی خواهد داشت.

7- عوارض پیوند مو در طولانی مدت:

کاشت مو، همچون سایر روش‌های درمان زیبایی، ممکن است عوارض خود را داشته باشد. اما اگر پیوند مو در یک کلینیک معتبر و توسط یک پزشک با تجربه انجام شود، عوارض جانبی مانند زخم، کبودی و تورم بسیار کمی خواهند داشت و در مدت کوتاهی بهبود خواهند یافت. با توجه به شرایط مذکور،  عوارض طولانی مدتی ندارد و تا کنون در هیچ کلینیک معتبری گزارشی در این زمینه ثبت نشده است.

8- درد و زخم‌های ناشی از کاشت مو:

عمل پیوند مو تحت بی‌هوشی محلی انجام می‌شود و درد را در حین و بعد از عمل کاهش می‌دهد. پزشک معمولاً داروهای تسکین‌دهنده مناسبی را برای بیمار تجویز می‌کند تا اگر در طول فرایند بهبود احساس درد کرد، تسکین بیابد. در روش‌های جدید ، به دلیل استفاده از فولیکول‌های مو برای انتقال، زخم‌های بسیار کوچکی ایجاد می‌شود که به سرعت بهبود می‌یابد. روش جدیدتر میکروفیت یکی از بهترین روش‌ها برای بازگرداندن موهای شما می‌باشد.

9- مراقبت‌های خاص برای موهای پیوندی:

پس از گذشت حداکثر چهار تا هفته، فولیکول‌های کاشته شده به طور دائمی می‌شوند و به هیچ درمان یا مراقبت خاصی نیاز ندارند. موهای کاشته شده قابلیت اصلاح، حالت دادن و استفاده از هر نوع شامپو را دارند. در ایام ابتدایی پس از کاشت مو (تقریباً یک هفته)، مراقبت‌هایی لازم است که شامل عدم انتقال فشار به پوست سر، دوری از آفتاب مستقیم، جلوگیری از تعریق سر و عدم استفاده از محصولات شیمیایی می‌شود.

10- دوام نتایج کاشت مو:

هر چند موهای جدید چند هفته پس از پیوند از بین می‌روند، اما زمانی که فولیکول‌ها مجدداً شروع به رشد می‌کنند، نتایج به‌طور دائمی خواهند بود. بیشتر بیماران تقریباً چهار تا شش ماه پس از پیوند رشد جدید در موهای کاشته شده را تجربه می‌کنند و این نتایج تا پایان عمرشان ادامه خواهد داشت. پس از اتمام کاشت مو و بهبود بیماران، ریزش موی غیرطبیعی در ناحیه پیوند دیگر هرگز رخ نخواهد داد.

مقالات بیشتر: ایا قرص زینک باعث رشد موهای زائد میشود ؟

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *