با ما تماس بگیرید کاشت مو در افراد دیابتی - کلینیک همسا
کاشت مو در افراد دیابتی
آیا افراد دیابتی می توانند کاشت مو را انجام دهند؟
شرایط کاشت مو در کسایی که مشکلات دیابتی دارند
مانند شرایط افراد سالم نیستند، مشکلات زیادی وجود دارد که باید به آن توجه کرد تا عمل کاشت مو موفقیت آمیز باشد. چالش مهم اول، کنترل قند خون و سطح انسولین در بدن فرد می‌باشد. مشکل دوم نیز پایین بودن سرعت بهبود زخم و طولانی بودن دوره بهبود در پوست سر است.
دیابت بیماری پیچیده‌ای است که شیوه زندگی فرد را کاملاً تغییر می‌دهد. گاهی اوقات ریزش مو به دلیل بیماری دیابت رخ می‌دهد و گاهی هم ربطی به دیابت ندارد و به دلایل دیگر ریزش مو اتفاق می افتد
در هر دو صورت می‌توان کاشت مو را برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام داد. اول از همه باید سطح قند خون فرد باید تحت نظر باشد. بنابراین باید همه عوامل و عوارض درمان کاملاً تحت کنترل باشد. نباید عمل کاشت مو را برای بیماران دیابتی نوع ۱ انجام داد، زیرا که هر روز برای کنترل قند خون خود انسولین می‌زنند.
ریزش مو و دیابت
ریزش مو درکسانی که دچار دیابت نوع 2 هستند یک نوع ریزش مو در افراد دیابتی به علت درست عمل نکردن هورمون آندروژن پیش می آید، بنابراین این ریزش مو بخاطر مشکلات هورمونی می باشد . افزایش و کاهش کنترل نشده سطح قند خون در دیابت باعث مختل شدن  هورمون‌های آندروژن می‌شود که این مستقیم بر روی سلامت موها تاثیر می‌گذارد. به همین علت است که اکثر افراد دیابتی دچار ریزش مو می‌شوند و سلامت موهایشان دچار مشکل می‌شود.افزایش قند خون باعث می‌شود که رنگدانه هموگلوبین، گلیکوزیلاته شود.
لازم به ذکر است که عمل کاشت مو برای دو دسته از بیماران دیابتی به هیچ عنوان امکان پذیر نیست. این دو دسته عبارتند از:
  • بیماران دیابتی نوع a/3 که برای کنترل قند خون خود، علاوه بر دارو نیاز به استفاده از انسولین هم دارند. این افراد به هیچ عنوان نمی‌توانند عمل کاشت مو را انجام دهند.
  • بیماران دیابتی نوع b/3 که حتی با رعایت موارد بالا نیز قادر به کنترل بیماری خود نیستند.
باید و نبایدهای کاشت مو در افراد دیابتی
کنترل مناسب قند خون به کمتر شدن ریزش مو کمک زیادی به افراد دیابتی  می کند.
  • برای کاشت مو افراد دیابتی به روش FIT میزان قند خون بیمار، از یک روز قبل از عمل تا ۲۰ روز بعد از آن باید طبیعی  باشد.
  • برای کاشت مو افراد دیابتی به روش FUE میزان قند خون بیمار، از یک روز قبل از عمل تا 7 روز بعد از آن باید طبیعی  باشد.
  • ما به افرادی که کنترل بیماری آنها سخت تر هست، ترمم مو را به جای کاشت مو پیشنهاد می دهیم.
بیماران دیابت نوع ۲ مدل FUE, SUT & FIT و در بیماران دیابت نوع ۱ مدل ترمیم مو پیشنهاد می‌شود.
کاشت مو در افراد مبتلا به دیابت نوع اول
در بیماران مبتلا به دیابت نوع اول کنترل گلوکز خون و بهبود زخم‌ها، یکی از مشکلات پیش روی جراح محسوب می‌شود. به همین دلیل جراح قبل از انجام عمل کاشت مو باید مکررا رژیم غذایی و داروهای بیمار را کنترل کند. همچنین در حین عمل به‌صورت مداوم باید سطح گلوکز خون چک شود. پس از عمل نیز بیمار نیاز به مراقبت‌های ویژه بخصوص در اندازه‌گیری سطح گلوکز خون دارد.
کاشت مو برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم
در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ اگر سطح گلوکز خون کنترل شود، مشکلی در حین عمل پیش نمی‌آید. به همین دلیل کاشت مو در این افراد عملی ایمن محسوب می‌شود. به همین دلیل از روشهای مختلف مانند کاشت مو قابل استفاده هستند.
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *